GalleriaKONE
galleriakone hämeenlinna verkatehdas
Menneet näyttelyt – 2008

GalleriaKONE | Verkatehdas | Hämeenlinna

Päivi Eronen
Maalauksia
24.5.-17.6.2008

Päivi Erosen yksityisnäyttely Hämeenlinnassa

Lieksan Kirsikodista tutun Päivi Erosen maalauksista koottu yksityisnäyttely on esillä Hämeenlinnan Verkatehtaalla sijaitsevassa Galleria Koneessa 24.5. 17.6.2008. Näyttelyn avajaisten yhteydessä julkistetaan myös taiteilijasta kertova taidekirja. Kirsikodin kustantaman julkaisun teksteistä vastaavat Jonni Roos ja Ari Sainio.

Vuodesta 1993 Kirsikodissa asuneen Päivi Erosen maalaustaide tunnetaan vahvoista väreistään ja leveistä siveltimenvedoistaan. Hänen töitään on ollut esillä lähes 50 näyttelyssä Suomessa ja ulkomailla.

Kirsikoti on vuodesta 1993 lähtien toiminut asumis-, harrastus- ja työyhteisönä, jossa kehitysvammaisilla ihmisillä on mahdollisuus kulttuurin eri keinoin kehittää itseään tasavertaisina yhteiskunnan kansalaisina.

Samanaikaisesti Hämeenlinnan Verkatehtaalla sijaitsevassa Arx Galleriassa nähdään 20.5.–12.7.2008 näyttely Outoja lintuja, kummia kaloja (“Strange birds, odd fishes”). Kettuki-keskuksen järjestämässä yhteisnäyttelyssä ovat mukana kaikki pohjoismaat. Kettuki-keskus on valtakunnallinen kehitysvammaisten taidekeskus, joka aloitti toimintansa vuonna 2006 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Lisätietoa:
paivieronen.fi