GalleriaKONE

Avoinna tito 1118, pe 1117, lasu 1115 | Kulttuurikeskus Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna | Käynti Verkatehtaankujalta

Näyttelyhakeminen

HAKUOHJEET

GalleriaKONEen näyttelyhaku vuoden 2022 loppukaudelle on nyt avattu. Haettavissa on kuusi näyttelyaikaa heinäkuusta joulukuuhun.
Hakuaika päättyy ma 10.5.2021.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5-10 kuvaa viimeaikaisesta tuotannosta. Myös toivomuksen ajankohdasta ja mahdollisista muista näyttelysuunnitelmista voi mainita hakemuksessa. Hakemuksen voi toimittaa postitse tai sähköisenä. Sähköinen hakemus lähetetään yhtenä pdf-kokonaisuutena. Laita aihekenttään: Näyttelyhakemus

Sähköinen hakemus:
galleriakone@gmail.com

Postitusosoite (postileima riittää):

Ars-Häme ry/GalleriaKONE
Verkatehdas
Paasikiventie 2
13200 HÄMEENLINNA

Näyttelyaika on 4 viikkoa, johon sisältyy ripustus, avajaiset ja purkupäivä.
Näyttelyvuokra on Ars-Häme ry:n jäseniltä 700 € ja muilta 900 € vuonna 2021.

Näyttelyvuokraan sisältyy em. tilan ja laitteiston käytön lisäksi näyttelyvalvonta, ripustusapu, näyttelyvalaistuksen rakentaminen, näyttelyn purkuapu, kutsujen ja julisteiden taittoapu, näyttelyn tiedotus-, markkinointi- ja opastuspalvelu sekä avajaistarjoilu.

Kutsujen painatus- ja postituskulut ovat taiteilijan vastuulla, mutta markkinointi voidaan tehdä myös kokonaan sähköisesti. Myyntiprovisio on 30 %.

Näyttelyt valitsee Ars-Häme ry:n vuosikokouksen valitsema 5-henkinen näyttelytoimikunta.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja tai galleriakone@gmail.com

GalleriaKONEen tilasta:

GalleriaKONE sijaitsee Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Galleriatilassa ei ole ikkunoita, tilan korkeus on 3,45 m, lattiapinta-ala on 6,75 x 9,80 m (70 m²). Seinät ovat valkoiset ja betonilattia harmaa. Tila tarjoaa korkealaatuiset ja monipuoliset ripustus- ja valaistusmahdollisuudet.

Näytteilleasettajan käytössä on Optoma led-videoprojektori (liitännät mm. microSD, HDMI, USB), 2 kpl Panasonic PTVW340 videoprojektoreita (3700 lumen, HDMI, 2xVGA, ja S-video liitännät), 3 Genelec 8020-kaiutinta, 2-kanavainen äänimikseri, laservaaka sekä yleisimmät ripustustarvikkeet.

Gallerian tarkemmat tekniset tiedot:
GalleriKONE_pohjapiirros_ja_tekniikka.pdf