GalleriaKONE

Avoinna tito 1118, pe 1117, lasu 1115 | Kulttuurikeskus Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna | Käynti Verkatehtaankujalta

Näyttelyhakeminen

HAKUOHJEET

GalleriaKONEen näyttelyhaku vuoden 2022 loppukaudelle päättyi 10.5.2021. Seuraava haku järjestetään syksyllä 2021 ja se päättyy lokakuun lopussa.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5-10 kuvaa viimeaikaisesta tuotannosta. Myös toivomuksen ajankohdasta ja mahdollisista muista näyttelysuunnitelmista voi mainita hakemuksessa. Hakemuksen voi toimittaa postitse tai sähköisenä. Sähköinen hakemus lähetetään yhtenä pdf-kokonaisuutena. Laita aihekenttään: Näyttelyhakemus

Sähköinen hakemus:
galleriakone@gmail.com

Postitusosoite (postileima riittää):

Ars-Häme ry/GalleriaKONE
Verkatehdas
Paasikiventie 2
13200 HÄMEENLINNA

Näyttelyaika on 4 viikkoa, johon sisältyy ripustus, avajaiset ja purkupäivä.
Näyttelyvuokra on Ars-Häme ry:n jäseniltä 700 € ja muilta 900 € vuonna 2022.

Näyttelyvuokraan sisältyy em. tilan ja laitteiston käytön lisäksi näyttelyvalvonta, ripustusapu, näyttelyvalaistuksen rakentaminen, näyttelyn purkuapu, kutsujen ja julisteiden taittoapu, näyttelyn tiedotus-, markkinointi- ja opastuspalvelu sekä avajaistarjoilu.

Kutsujen painatus- ja postituskulut ovat taiteilijan vastuulla, mutta markkinointi voidaan tehdä myös kokonaan sähköisesti. Myyntiprovisio on 30 %.

Näyttelyt valitsee Ars-Häme ry:n vuosikokouksen valitsema 5-henkinen näyttelytoimikunta.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja tai galleriakone@gmail.com

GalleriaKONEen tilasta:

GalleriaKONE sijaitsee Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Galleriatilassa ei ole ikkunoita, tilan korkeus on 3,45 m, lattiapinta-ala on 6,75 x 9,80 m (70 m²). Seinät ovat valkoiset ja betonilattia harmaa. Tila tarjoaa korkealaatuiset ja monipuoliset ripustus- ja valaistusmahdollisuudet.

Näytteilleasettajan käytössä on Optoma led-videoprojektori (liitännät mm. microSD, HDMI, USB), 2 kpl Panasonic PTVW340 videoprojektoreita (3700 lumen, HDMI, 2xVGA, ja S-video liitännät), 3 Genelec 8020-kaiutinta, 2-kanavainen äänimikseri, laservaaka sekä yleisimmät ripustustarvikkeet.

Gallerian tarkemmat tekniset tiedot:
GalleriaKONE_pohjapiirros_ja_tekniikka.pdf