GalleriaKONE
galleriakone hämeenlinna verkatehdas
Menneet näyttelyt – 2019

GalleriaKONE | Verkatehdas | Hämeenlinna

Katariina Stålhammar & Ilkka Wahala
Lisää toistoja
31.8.-24.9.2019

Ihmiset viettävät paljon aikaa digitaalisissa ympäristöissä, joissa keho ja identiteetti ovat tärkeässä osassa. Virtuaalista olemassaoloa eivät kuitenkaan koske samat lait ja rajoitukset kuin fyysistä. Näyttely käsittelee digitaalisten medioiden vaikutuksia yksilön ajatteluun ja käsitykseen itsestään sekä pyrkii arvioimaan suhdettamme teknologiaan.

Lisää toistoja on Katariina Stålhammarin ja Ilkka Wahalan toinen yhteisnäyttely, jossa yhdistyvät kahden taiteilijan kiinnostukset virtuaalimaailmoihin ja kehoidentiteettiin. GalleriaKONEeseen rakentuvassa installaatiokokonaisuudessa nähdään niin liikkuvaa kuvaa kuin staattisia esineitäkin.

Katariina Stålhammar (s. 1991 Hattulassa) ja Ilkka Wahala (s. 1991 Raumalla) asuvat ja työskentelevät Tampereella. Molemmat ovat valmistuneet kuvataiteilijaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 ja näyttelytoimintaa heillä on ollut vuodesta 2013 lähtien. Katariina Stålhammar on Hämeenlinnan taiteilijaseuran jäsen ja Ilkka Wahala kuuluu Tampereen Taidehalli ry:hyn.

Näyttelyn avajaisia vietetään Hämeenlinnan Taiteiden yönä pe 30.8. klo 18 alkaen. Näyttely on silloin avoinna klo 22 asti.